تازوما/آذربایجان شرقی براساس آمارهای موجود در پایگاه اطلاعات علمی ایران «گنج»، پایاننامهها و رسالههای دانشگاه تبریز در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، بهعنوان پارساهای مورد استقبال پژوهشگران کشور قرار گرفت.
محمد حسنزاده رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با اهداء لوح تقدیری خطاب به محمدتقی اعلمی سرپرست دانشگاه تبریز، ضمن تبریک این موفقیت به سرپرست دانشگاه تبریز، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه، از همکاری دانشگاه تبریز در اجرای قانون و اشاعه اطلاعات علمی قدردانی کرد.
بر پایه تبصره ۹ «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» مصوب ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی و آییننامه اجرایی مصوب ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ هیأت وزیران، همه دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی، پژوهشی، و فناوری دولتی و غیردولتی باید تماممتن پایاننامهها و رسالههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی را که طبقهبندی ندارند، درپژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و تماممتن پیشنهادهها (پروپوزالها)، پایاننامهها و رسالهها (پارساها) ثبت کنند.
به گزارش تازوما، به تقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، طبق اعلام همین پژوهشکده، دانشگاه تبریز در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ نیز در میان پارساهای مورد استقبال پژوهشگران کشور و جزو دانشگاههای دارای بیشترین ثبت پارسا در مناطق ۱۰گانه آمایش آموزش عالی قرار گرفته بود.
پایان خبر تازوما
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دانشگاه تبریز در میان پارساهای مورد استقبال پژوهشگران کشور قرار گرفت" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دانشگاه تبریز در میان پارساهای مورد استقبال پژوهشگران کشور قرار گرفت"، کلیک کنید.