تازوما/ایلام کارشناس مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان ایلام با حضور در باغات انار روستای سرکان و جامعه هدف برای مبارزه مکانیکی با آفات و بیماریها و تغذیه بعد از برداشت در باغات انار در شهرستان سیروان توصیه مهمی به باغداران کرد.
«زهرا نظری» امروز جمعه ۴ آبانماه ۱۴۰۳، با حضور در باغات انار روستای سرکان شهرستان سیروان، کنترل آفات و بیماریها و تغذیه درختان انار بعد از برداشت محصول را مهم دانست و اظهار کرد: باغات انار مستعد آفت کرم گلوگاه هستند، برای مبارزه با این آفت باید روش مبارزه مکانیکی و بیولوژیک را در پیش گرفت از جمله اینکه میوههای آفتزده باید جمعآوری و در جایی خارج از باغ سوزانده شود و به هیچ وجه در کف باغ دفن نشود.
به گزارش تازوما و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان ایلام، وی افزود: از جمله اقداماتی که در باغات انار باید صورت بگیرد تغذیه درختان پس از برداشت است با استفاده از کودهای ماکرو (NPK ) و کود کامل حاوی کودهای ریزمغزی و ماکرو با عنوان فروتست بعد از برداشت محصولات باغی توصیه میشود در زیر درخت قرار میدهیم که انرژی از دست رفته به وسیله افت، به درخت بازگردد.
پایان خبر تازوما
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "باغداران با درختان آفتزده انار چه کنند؟" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "باغداران با درختان آفتزده انار چه کنند؟"، کلیک کنید.