سعید آقایی؛ محمدهادی ساروی متولد ۱۶ دی ۱۳۷۶ در آمل و روستای دارکلا است. وی از سال ۱۳۹۰ وقتی که ۱۴ ساله بود بهصورت جدی وارد رشته کشتی شد. او از همان دوران کودکی و با تماشای کشتی های قاسم رضایی همشهری خود عاشق این رشته شد و تصمیم گرفت تا جا پای قهرمان حهان و المپیک بگذارد. هر زمان که قاسم رضایی به تورنمنتی می رفت و با مدال بازمی گشت، هادی جزو مستقبلین او در آمل بود و اسطوره خود و مربی سالهای بعد خود را از نزدیک می دید.
داستان مدال های محمدهادی ساروی از امیدهای قهرمانی جهان در بوداپست 2019 آغاز شد که مدال برنز را به سینه زد. او برخلاف سایر همقطارانش درخشش را نه از رده های پایه بلکه از سنین نزدیک به بزرگسالی آغاز کرد. یک سال بعد او در جام جهانی بلگرارد 2020 باز هم برنز گرفت. او همان سال در رقابتهای کشتی قهرمان آسیا در دهلی 2020 مدال طلا گرفت و در 2024 در بیشکک آن را تکرار کرد. او در نخستین حضورش در رقابتهای جهانی در 2019 مدال نگرفت و پنجم شد اما در اسلو 2021 جبران مافات کرد ومدال طلا گرفت و فیگور او پس از کسب مدال طلا برابر دوربین ها همانند یک قهرمان بدنسازی و پرورش اندام به شدت وایرال شد. هادی اما در دو دوره بعدی یعنی در بلگراد 2022 و 2023 نتوانست از عنوان قهرمانی خود دفاع کند و به مدال بزنر بسنده کرد.
ساروی در بازیهای آسیایی 2022 هانگژو نیز مدال طلا را به سینه زد.
او در بازیهای المپیک توکیو 2020 نیز حریف آرتور الکسانیان ستاره کارکشته و کهنه کار ارمنی نشد و باز هم برنز گرفت اما بعد از گذشت 3 سال با تجربه بیشتر در پاریس انتقام شکست توکیو را از این ارمنی چغر گرفت و طلا را از آن خودش کرد.او پس از کسب مدال طلا به سبک ژیمناستیک کارها پشت و وارو زد تا خوشحالی اش را به این شکل نشان دهد.
251 251
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طلایی ایران در کشتی را بشناسید/ پشتک در المپیک!" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طلایی ایران در کشتی را بشناسید/ پشتک در المپیک!"، کلیک کنید.