در گفتوگو با تازوما مطرح شد؛
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و سیاست علمی کشور بر ۳ معیار مهم برای تحقق مرجعیت علمی تاکید کرد.
محمدجواد لاریجانی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و سیاست علمی کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری تازوما، درباره مولفههای لازم برای تحقق مرجعیت علمی اظهار کرد: اولین معیار، وجود پارلمان فرهیخته و توانمند در دستیابی به دستاوردهای علمی است تا بتوانند شان و منزلت والایی در حوزه تحقق مرجعیت علمی کسب کنند.
وی افزود: دومین و سومین مولفه تحقق مرجعیت علمی تلاش و جهاد مستمر جوانان پرشور و آماده در این مسیر و آگاهی دولت حکومت به ارزش علم است.
لاریجانی درباره اهمیت دیپلماسی علمی در ایران گفت: روابط با دنیا در حوزه علم از خطیرترین روابط جهان است و علم به هیچ عنوان محصول در کشوری نبوده است و برخی از بداخلاقیها به هیچ وجه نمیتواند در این عرصه تاثیرگذار باشد و کشور ایران طی ۴۰ سال اخیر پیشرفتهای خوبی در حوزه علم داشته است.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و سیاست علمی کشور ادامه داد: مقم معظم رهبری بارها فرموده اند که باید علوم پایه را به عنوان موتور محرکه توسعه کشور در نظر بگیریم، همچنین ایده دیگر ایشان در انتقال دانش به تکنولوژی، تکنولوژی به صنعت و از صنعت به سرمایه است که نباید نادیده گرفته شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "لاریجانی: ۳ مولفه لازم برای تحقق مرجعیت علمی/ بداخلاقی برخی از کشورها بر روابط بین الملل بی تاثیر است " هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "لاریجانی: ۳ مولفه لازم برای تحقق مرجعیت علمی/ بداخلاقی برخی از کشورها بر روابط بین الملل بی تاثیر است "، کلیک کنید.