کاسبی با خون – تازوما

جنگ غزه و خونریزی بی سابقه ای که از 7 اکتبر، یعنی 5 ماه پیش در یکی از متراکم ترین مناطق زمین رخ داد، نتیجه اصلی خود را در بازارهای سهام آمریکا نشان داد.

به گزارش تازوما، همشهری نوشت: از زمان آغاز جنگ غزه، ارزش سهام بسیاری از شرکت های اسلحه سازی بزرگ آمریکا با رشد قابل توجه همراه بوده و به نظر می رسد خونریزی بیش از 30هزار نفری رژیم صهیونیستی در باریکه غزه برای صدها شرکت آمریکایی و غربی آب و نان داشته است.

رشد ارزش سهام سلاح سازان آمریکایی

رشد سهام شرکت های اسلحه سازی آمریکا همزمان با آغاز جنگ غزه، بزرگ ترین نشانه سودهای مالی سرشار آمریکایی ها در نتیجه جنگ غزه است. آمار ذیل رشد سهام شرکت های بزرگ اسلحه سازی آمریکا را در 2 ماه اول نشان می دهد، اما با سپری شدن 5 ماه از جنگ نرخ این سودها احتمالا چندبرابر شده است:
رشد 8.6 درصدی سهام ابرشرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین: این شرکت به عنوان سازنده هواپیماهای F-35 و F-16 آمریکا در کمتر از 2ماه از آغاز جنگ غزه، 8.6 درصد به ارزش 110 میلیارد دلار در بازار سهام نیویورک کسب سود کرد.
رشد 4.7 درصدی سهام شرکت ریتون: این شرکت سیستم های رادار و موشکی از جمله موشک های گنبد آهنین را تولید می کند و در 50 روز نخست جنگ غزه شاهد افزایش 4.7 درصدی سهام خود به ارزش 106 میلیارد دلار بود.
رشد 8.1درصدی نورثروپ گرومن: این شرکت تولید تخصصی سیستم های هوایی و رادار را برعهده دارد و در کمتر از 2 ماه اولیه جنگ با افزایش 8.1درصدی سهام خود به ارزش کل 71میلیارد دلار مواجه شد.

صادرات محرمانه

گزارش «کمیته خدمات دوستان آمریکا» که یک نهاد غیردولتی منتقد کاخ سفید است، حکایت از آن دارد که دولت بایدن پس از طوفان الاقصی تسلیحات موردنیاز اسراییل را محرمانه به دست تل آویو رسانده تا از بررسی های کنگره و نظارت افکارعمومی در امان باشد. این گزارش می گوید اندک زمانی پس از آغاز جنگ در 7اکتبر، آمریکا این کمک های محرمانه را به دست اسراییل رسانده است؛ 10هزار تن سلاح در 244 هواپیمای باری و 20کشتی آمریکایی به مقصد اسراییل. این کمک ها علاوه بر 3.8میلیارد دلار وجه نقدی است که واشنگتن سالانه به ارتش اسراییل می دهد و اسراییل موظف است از این پول برای خرید تسلیحات در آمریکا استفاده کند.

کدام سلاح از کدام شرکت؟

در فهرست ذیل نام شرکت های اسلحه سازی آمریکا که با صادرات سلاح به اسراییل در اشغال و جنایت جنگی غزه شریک بودند را مورد بررسی قرار داده ایم و تلاش کردیم تا نشان دهیم که هرکدام از شرکت های اسلحه سازی کدام تسلیحات یا تجهیزات نظامی مورد نیاز ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ غزه را تامین کرده اند:

کاسبی با خون

پایان خبر تازوما

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کاسبی با خون – تازوما" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کاسبی با خون – تازوما"، کلیک کنید.