منظور: آماده ایم تامین بودجه دانشگاه ها بدون وابستگی به دولت را بیازماییم

منظور: آماده ایم تامین بودجه دانشگاه ها بدون وابستگی به دولت را بیازماییم

رییس سازمان برنامه وبودجه در پاسخ به پیشنهاد یکی از دانشگاه ها مبنی بر امکان تامین بودجه دانشگاه بدون وابستگی به بودجه دولت، گفت: تا آنجایی که بتوانیم و اختیار داشته باشیم حاضر هستیم حتی به صورت آزمایشی کار را جلو ببریم.

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری تازوما، داود منظور روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با روسای دانشگاه های برتر تهران اظهار کرد: رییس جمهور بر تقویت دانشگاه ها تاکید دارند و در سازمان برنامه وبودجه بر اساس ماموریتی که داریم تلاش می کنیم از این موضوع حمایت شود.

او  افزود: فعالیت دانشگاه ها در راستای تربیت دانشجو و استاد و تولید علم و دانش است و این موضوع ایجاب می کند تعامل نزدیکی با روسای دانشگاه ها داشته باشیم تا کشور در مسیر پیشرفت و رشد شتاب بگیرید.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: هر میزان در دانشگاه ها هزینه کنیم، نوعی سرمایه گذاری است و بیشتر از آنچه در صنایع سرمایه گذاری می شود، بازدهی دارد.

منظور در پاسخ به پیشنهاد یکی از دانشگاه ها مبنی بر امکان تامین بودجه دانشگاه بدون وابستگی به بودجه دولت، گفت: تا آنجایی که بتوانیم و اختیار داشته باشیم حاضر هستیم حتی به صورت آزمایشی کار را جلو ببریم.

وی ادامه داد: مهم این است که بر روی مفادی که پیشنهاد شده به توافق برسیم.

رییس سازمان برنامه وبودجه بیان کرد: دانشگاه ها در دنیا بخش عمده نیازهای خود را خودشان تامین می کنند و دولت کمک کننده آنها است، البته دانشگاه ها درآمدهای اختصاصی دارند که سهم آن بسیار کم است.

منظور گفت: دولت منابع محدودی دارد و باید همه حوزه ها را پوشش دهد؛ واقعیت این است که منابع بودجه توان پاسخگویی به هزینه های جدیدی را ندارد.

وی خطاب به روسای دانشگاه گفت: تمایل داریم از پیشنهادات به ویژه پیشنهادات دانشگاه ها استفاده کنیم.

رییس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: با پیگیری های وزیر علوم احکام خوبی در برنامه هفتم و لایحه بودجه در حوزه دانشگاه ها دیده شده است که امیدواریم در سال آینده شاهد تحولی در آموزش عالی باشیم.

منظور ادامه داد: تلاش کردیم بودجه بخش پژوهش و فرهنگی در سال آینده افزایش خوبی داشته باشد.

وی گفت: اگر بتوانیم در موضوعات پالایشگاهی و پتروشیمی که مزیت نسبی کشور است، زنجیره ارزش را کامل کنیم می توانیم یک ضرب در 10 می شود؛ متاسفانه وضعیت امروز پتروشیمی و پالایشی ما نوعی خام فروشی است.

معاون رییس جمهور اظهار کرد: اینکه ما چگونه باید زنجیر ارزش را کامل و تعداد محصولات را بتوانیم متنوع کنیم نیازمند همکاری دانشگاه هاست.

منظور بیان کرد: متاسفانه خام فروشی دردسر  کمتری دارد و باید به سمت ایجاد زنجیره ارزش حرکت کنیم و باید الزامات آن فراهم شود تا تولیدکننده به سمت ایجاد زنجیره ارزش حرکت کند.

وی ادامه داد: البته صنعت پالایشی و پتروشیمی ما نسبت به 20 سال پیش پیشرفت بسیاری داشته است و امروز صادرات غیرنفتی کشور تقریباً نیازهای ارزی کشور را تامین می کند که بخشی توسط صادرات پتروشیمی هاست.

رییس سازمان برنامه وبودجه گفت: باید با تنوع بخشی در تولیدات محصولات و ایجاد زنجیره ارزش درآمدهای کشور را افزایش دهیم که در برنامه هفتم فصلی تحت عنوان توسعه زنجیر ارزش دیده شده و باید تولیدکننده برای این موضوع تشویق شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "منظور: آماده ایم تامین بودجه دانشگاه ها بدون وابستگی به دولت را بیازماییم" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "منظور: آماده ایم تامین بودجه دانشگاه ها بدون وابستگی به دولت را بیازماییم"، کلیک کنید.