درخواست فدراسیون از وزیر ورزش؛
سوارکاری همانند بسیاری از رشتههای دیگر از داشتن یک مکان اختصاصی محروم بوده و همین مشکلات بسیاری را برای این رشته ورزشی به همراه داشته است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری تازوما، فدراسیون سوارکاری یکی از مجموعههایی است که به رغم اهمیت و جایگاه ویژهای که در سپهر ورزش جهان دارد، در ایران مغفول مانده و کمتر به آن توجه میشود. رشتهای المپیکی که مدالهای پرشماری در رشتههای مختلف از پرش گرفته تا درساژ در بازیهای آسیایی و المپیک دارد و بواسطه وجود اسب از اقتصاد بزرگ و پررونقی برخوردار است که با هیچ رشته دیگری قابل قیاس نیست. ترنوور (بازده) مالی رشته سوارکاری و بیزنس اسب به اندازهای زیاد و بزرگ است که به تنهایی با تمامی رشتههای ورزشی دیگر برابری میکند.
در ایران، اما به این رشته و ظرفیتهای ویژه آن بی توجهی میشود و این رشته بیشتر در حاشیه قرار گرفته. طعنه آمیز اینکه این رشته وجه دینی و آیینی نیز دارد و تاکیدات دینی نیز به آن فراوان شده و به نوعی در فرهنگ و سنت ایران نیز جاریست، اما به رغم همه این امتیازات و ویژگیها دستگاه ورزش ایران این رشته مهم و کلیدی را چندان جدی نگرفته و همین سبب شده تا سوارکاری در ایران چندان جایگاهی نداشته باشد. نتیجه این نگاه به این رشته سبب شده تا سوارکاری کمتر در مسیر پیشرفت و موفقیت طی طریق کند و هیچ سهمی از مدال پرشمار آسیایی و جهانی و المپیکی نداشته باشد.
فدراسیون در دوره جدید خود تصمیم گرفته این پیله رکود و انزوا را شکسته و برنامههای مفصلی را در نظر گرفته تا آرام آرام بتواند به جایگاه حقیقی خود دست پیدا کند. در گام نخست برنامه فدراسیون سوارکاری برگزاری مسابقات و اردوهای ممتد و مداوم در طول سال برای رشتههای مختلف است. با این وجود در مسیر اجرایی شدن این هدف بزرگترین مشکل فدراسیون سوارکاری نداشتن مکان مناسب و در اختیار است که بتواند اردوهای سوارکاران را برگزار کند.
سوارکاری همانند بسیاری از رشتههای دیگر از داشتن یک مکان اختصاصی محروم است و همین سبب شده تا برپایی اردو و مسابقات ورزشی در این رشته با معضلات خاصی همراه باشد. حکایت کهنهای که در ورزش بدل به یک معضل کلیشهای شده و به غیر از چند رشته معدود همانند کشتی، والیبال، بسکتبال، هندبال، وزنه برداری و… بقیه رشتهها از داشتن فضای اختصاصی و در اختیار محروم هستند. آنچه پیش از این در رشتههایی نظیر اسکی، تنیس، شمشیربازی، کاراته و… شاهد آن بوده ایم و همین نبود مکان اختصاصی مشکلات بسیاری را برای ورزشکاران رشتههای مختلف به همراه داشته.
در همین راستا فدراسیون سوارکاری برای حل این مشکل دست به کار شده و در نامهای به وزیر ورزش و جوانان و همچنین شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به عنوان متولی اماکن ورزشی کشور درخواست کرده تا مجموعه سوارکاری آزمون که در مجموعه ورزشی آزادی قرار گرفته را در اختیار این فدراسیون قرار دهد. ظاهرا مستاجر و بهره بردار قبلی به دلیل پایان قرارداد این مجموعه را تخلیه کرده و در حال حاضر مجموعه سوارکاری آزمون معارضی نیز ندارد و همین بهترین فرصت است تا این مجموعه در اختیار فدراسیون سوارکاری قرار گرفته تا بتواند پس از سالها صاحب یک مکان اختصاصی برای برگزاری مسابقات و اردوهای رشتههای مختلف داشته باشد. اتفاقی که میتواند یک گام موثر در راستای پیشرفت و اعتلای این رشته باشد و به حیات ممتد و دائمی این رشته و تیمهای ملی سوارکاری منجر شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سوارکاران صاحب خانه میشوند؟ / آزمون را به سوارکاری بدهید" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سوارکاران صاحب خانه میشوند؟ / آزمون را به سوارکاری بدهید"، کلیک کنید.