سرمایه گذاری در عرصه تولید؛ گامی در جهت اشتغالزایی و ثبات اقتصادی

سرمایه‌گذاری در عرصه تولید؛ گامی در جهت اشتغالزایی و ثبات اقتصادی

نایب رئیس سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همه باید برای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید دست به دست هم داده تا یک پنجره واحد از تفکرات مختلف شکل گرفته و در عمل شاهد یک تحول رو به جلو در عرصه اقتصادی کشور باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در گفت وگو با تازوما با اشاره به ضرورت اهتمام ارکان نظام برای تحقق شعار «سرمایه گذاری برای تولید» بیان کرد: مقام معظم رهبری شعار سال ۱۴۰۴ را سرمایه گذاری برای تولید تعیین کردند. ارکان نظام به ویژه بخش های دولتی و خصوصی نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند. باید مسیر سرمایه گذاری برای تولید هموار شود و به نوعی بستر سرمایه گذاری در عرصه تولید توسط مردم فراهم شود.

تحقق شعار سال تکلیفی بر دوش مسئولان است

وی اظهار کرد: سرمایه گذاری در عرصه تولید کشور را به سمت رشد و پیشرفت سوق می دهد. انتظار می رود تمام بخش های نظام برای تبدیل این شعار به عمل تلاش کنند. شعارهایی که مقام معظم رهبری هر ساله تعیین می کنند به نوعی تکلیفی است که بر دوش مسئولان قرار می گیرد. اینکه شعار سال در صدر سربرگ ها نوشته شود اما در عمل آثار و خروجی نداشته باشد گره ای از مشکلات کشور باز نمی کند و به نوعی بی توجهی به فرامین مقام معظم رهبری به شمار می رود.

سرمایه گذاری برای تولید زمینه ساز ثبات اقتصادی است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه باید برای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید دست به دست هم داده تا یک پنجره واحد از تفکرات مختلف شکل گرفته و در عمل شاهد یک تحول رو به جلو در عرصه اقتصادی کشور باشیم. سرمایه گذاری برای تولید زمینه اشتغال ثبات اقتصادی و استقامت مالی را فراهم می کند؛ در حقیقت تحقق شعار سال گامی در جهت استقلال صنعتگران و تولیدکنندگان کشور است.

رونق تولید دست نیاز کشور در برابر بیگانگان را کوتاه می سازد

وی تاکید کرد: باید از فناوری های نو و جدید در این عرصه بکار گرفته شود. حمایت از شرکت های دانش بنیان می تواند نقش ویژه ای در تحقق این شعار داشته باشد. باید از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده شود. ما جوان هایی در شرکت های دانش بنیان داریم که به فناوری های نو دست پیدا کرده اند. از سوی دیگر اگر تولید رونق پیدا کند می توانیم خیلی از نیازهای کشور را با تکیه بر توان داخلی پاسخ دهیم.

موسوی بیان کرد: در این صورت نیاز کشور به واردات کالاها کاهش پیدا می کند. اگر ما تولیدات خود را انبوه کرده و کیفی سازی انجام دهیم قطعا در صادرات کالاها نیز به توفیقات خوبی دست پیدا خواهیم کرد. با رونق تولید دیگر لازم نیست که ما دست نیاز به آن سوی مرزها دراز کنیم. مواهب الهی زمینه های خوبی در عرصه تولیدات کشاورزی و صنعتی فراهم کرده است. باید با جذب سرمایه گذاری از این فرصت ها استفاده کنیم. مدیریت در بهره گیری صحیح از منابع مهم است. از نگاه بنده دولت باید نقش ناظر را در این زمینه ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: دولت نباید در عرصه اقتصاد مداخله گر باشد بلکه باید نقش ناظر را ایفا کند. این بخش خصوصی است که باید کار را جلو ببرد. باید بستر را برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کرد بدین ترتیب است که بخشی از مشکلات حل خواهد شد.

پایان خبر تازوما

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سرمایه گذاری در عرصه تولید؛ گامی در جهت اشتغالزایی و ثبات اقتصادی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سرمایه گذاری در عرصه تولید؛ گامی در جهت اشتغالزایی و ثبات اقتصادی"، کلیک کنید.