حماس خواستار تضمین های بین المللی براب عدم تجدید جنگ در غزه است 

حماس خواستار تضمین‌های بین‌المللی براب عدم تجدید جنگ در غزه است 

رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که جنبش مقاومت اسلامی (حماس) خواستار تضمین های بین المللی برای عدم تجدید جنگ علیه غزه است. همزمان خانواده های اسرای صهیونیستی می گویند فراموش شده اند و مذاکرات درباره تبادل اسرا پیشرفتی ندارد.

به گزارش تازوما رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از منابع شرکت کننده در مذاکرات غیرمستقیم میان تل آویو و حماس گزارش داد این جنبش حماس خواستار تعهد رژیم صهیونیستی و تضمین های بین المللی برای عدم تجدید نسل کشی در نوار غزه است.

این منابع تأکید کردند اختلافات متعددی بین خواسته های حماس و رژیم صهیونیستی در مورد زمان آغاز مذاکرات مرحله دوم توافق آتش بس وجود دارد که اسرائیل از آن سر باز زده است.

این منابع افزودند حماس خواستار آزادی تعداد زیادی از اسرای فلسطینی و خروج کامل ارتش اشغالگر از غزه به عنوان بخشی از این توافق است خواسته هایی که تل آویو آن را رد می کند.

در همین زمینه «باسم نعیم» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت این جنبش به توافق آتش بس که ۱۹ ژانویه منعقد شد و نیز آخرین پیشنهادی که میانجی ها (قطر مصر و آمریکا برای آزادی ۵ اسیر صهیونیست و انتقال کمک های انسانی به غزه) برای توقف جنگ در نوار غزه ارائه کرده اند پایبند است.

به نقل از شبکه خبری الجزیره باسم نعیم در یک بیانیه رسمی افزود: مقاومت و سلاح آن یک مسئله وجودی برای ما به عنوان یک ملت تحت اشغال است.

در مقابل رژیم صهیونیستی که تاکنون بارها توافق آتش بس در نوار غزه را نقض کرده است مدعی شد در صورتی که حماس پیشنهاد آتش بس «استیون ویتکاف» فرستاده آمریکا به غرب آسیا را بپذیرد آماده است برای پایان دادن به جنگ وارد مذاکرات غیرمستقیم با جنبش حماس شود. رژیم صهیونیستی تاریخی برای شروع این مذاکرات تعیین نکرد.

از سوی دیگر کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گزارش کرد اسرائیل پیشنهاد جدیدی ارائه کرده است که بر اساس آن نیمی از اسرای زنده و مرده در ازای آتش بس ۵۰ روزه در غزه آزاد می شوند.

این کانال گزارش کرد کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی این پیشنهاد جدید را پس از آن ارائه کرد که تل آویو پیشنهاد میانجی ها مبنی بر آزادی تنها ۵ اسیر از جمله «ایدان الکساندر » که دارای تابعیت آمریکایی و اسرائیلی است را رد کرد.

شروط نتانیاهو برای مذاکره

در همین راستا نتانیاهو در یک سخنرانی تلویزیونی ادعا کرد رژیم صهیونیستی آماده است درباره مرحله نهایی جنگ صحبت کند اما این مذاکرات باید شامل خلع سلاح حماس و اجازه خروج رهبران آن از نوار غزه باشد.

وی همچنین شرط گذاشت که قبل از بازگشت به مذاکرات آنچه که آن را «مهاجرت داوطلبانه» فلسطینی ها از غزه خوانده است طبق طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا آغاز شود.

نتانیاهو در اظهاراتی گستاخانه تأکید کرد که تل آویو خواستار تضمین هایی برای کنترل امنیتی بر نوار غزه است. او همچنین گفت که فشار نظامی در نوار غزه به «نابودی» توانایی های حماس و فراهم کردن شرایط برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی کمک می کند.

خانواده های اسرای صهیونیستی: فراموش شده ایم

پس از پایان سخنرانی نتانیاهو خانواده های اسرای صهیونیستی در قدس اشغالی تظاهرات کردند و خواستار توافق تبادل اسرا و آزادی اسیران از غزه شدند.

آنها با صدور بیانیه ای خشم خود را نسبت به کابینه نتانیاهو ابراز کرده و گفتند: ما احساس می کنیم که در تاریکی فراموش شده ایم مذاکرات پیشرفتی ندارد و زمان گروگان ها (زندانیان صهیونیست) رو به اتمام است.

خانواده های اسرای صهیونیستی در نامه ای به «رون درمر» وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی گفتند: هنگامی که شما منصوب شدید به ما اطمینان داده شد که این امر منجر به پیشرفت در جهت توافق خواهد شد اما یک ماه گذشته است و هیچ پیشرفتی حاصل نشده است و به نظر می رسد که پرونده گروگان ها به کمترین سطح از اولویت ها رسیده است.

آنها در این نامه از درمر خواستند تا زمانی که به یک توافق جامع برای همه دست پیدا نکرده سالن مذاکرات را ترک نکند.

رژیم صهیونیستی تخمین می زند که ۵۹ اسیر اسرائیلی در نوار غزه وجود دارد که ۲۴ نفر از آنها زنده اند. در عین حال بیش از ۹۵۰۰ فلسطینی در زندان های این رژیم به سر می برند که از شکنجه گرسنگی و بی توجهی پزشکی رنج می برند که منجر به مرگ بسیاری از آنها شده است.

مرحله اول توافق آتش بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی که با میانجی گری مصر و قطر و حمایت آمریکا در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ آغاز شد در اوایل مارس ۲۰۲۵ به پایان رسید. در حالی که حماس به مفاد مرحله اول پایبند بود نتانیاهو که تحت تعقیب دادگاه بین المللی است به دلیل فشار تندروها در ائتلاف حاکم خود از آغاز مرحله دوم خودداری کرد.

 ۱۸ مارس جاری رژیم صهیونیستی از توافق آتش بس که ۵۸ روز به طول انجامید خارج شد و جنگ نسل کشی علیه نوار غزه را که در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد از سر گرفت که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۶۴ هزار فلسطینی شد که بیشتر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۱۴ هزار نفر همچنان مفقود هستند.

پایان خبر تازوما

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حماس خواستار تضمین های بین المللی براب عدم تجدید جنگ در غزه است " هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حماس خواستار تضمین های بین المللی براب عدم تجدید جنگ در غزه است "، کلیک کنید.