به گزارش خبرنگار تازوما، مریم جلیلی مقدم ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی وضعیت گندم کشت شده در استان مازندران به حساسیت های موجود بخش کشاورزی در سال جاری برای کشت محصولات مورد نیاز کشور اشاره کرد.
وی عنوان کرد: هرگونه غفلت در حفظ محصولات کشاورزی، تبعات جبران ناپذیری را ایجاد خواهد کرد که این امر کنترل و نظارت مزارع را پر اهمیت می کند.
بابک مومنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه ضمن ارایه گزارشی از وضعیت کشت گندم در سال سال جاری، مسایل و مشکلات موجود را عنوان کرد و با توجه به فرا رسیدن زمان کشت محصول استراتژیک برنج، پیش نیازهای مورد نیاز بخش کشاورزی استان را مطرح کرد و خواستار تامین کود شمیایی مورد نیاز استان بویژه کود اوره و بذور گواهی شده برای سال جاری شد.
وی سطح زیر کشت گندم استان در سال جاری را 58 هزار و 90 هکتار اعلام کرد که ضریب کشت 1/35 را برای این استان به ارمغان آورده است.
سعید معین مدیرکل دفتر آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور بر اساس گزارشات ارایه شده وضعیت استان در کشت گندم را مناسب دانست و این امر را حاصل تلاش ها، اقدامات و توصیه های فنی به هنگام سازمان جهاد کشاورزی مازندران برشمرد و افزود: اندک مشکلات کشت گندم در استان نیز به دلیل بذر پایه و نرسیدن به موقع کود به استان ایجاد شده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تبعات غفلت در حفظ محصولات/ ضریب کشت گندم 1.35 درصد است – خبرگزاری تازوما | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تبعات غفلت در حفظ محصولات/ ضریب کشت گندم 1.35 درصد است – خبرگزاری تازوما | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.