معاون سابق سازمان تربیت بدنی گفت: جانب انصاف را در قضاوت نگه داریم، دنیامالی راه توسعه را بلد است.
سعید فائقی در گفتوگو با خبرگزاری تازوما، در خصوص اینکه احمد دنیامالی وزیر ورزش در صدد آن است تا فدراسیونهای ورزشی را افزایش دهد، اظهار کرد: دنیامالی به لحاظ بینالمللی مخصوصاً قایقرانی آدم قدری است. عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی قایقرانی و نایب رئیس فدراسیون آسیا بود. او اگر فدراسیونهای قایقرانی را بیشتر کرد چون چند رشته این ورزش المپیکی است. او به دنبال آن است تا فدراسیونهای المپیکی را افزایش دهد و آنها را برای المپیک آماده کند. دنیامالی میخواهد بحث ورزش و جوانان را از یکدیگر جدا کند و وزارت را به حالت سازمانی برگرداند.
آشپز فوتبال در المپیک دو تا شد
وی ادامه داد: از روزی که بار جوانان بر دوش ورزش افتاد، پیشرفت خاصی برای ورزش رخ نداد و برداشتن آن از روی دوش ورزش به توسعه و پیشرفت آن کمک میکند. وقتی تبدیل به سازمان ورزش شویم اقدام بعدی بردن فدراسیونها زیر نظر کمیته ملی المپیک است. فدراسیونها و کمیته ملی المپیک در هم عجین هستند، فدراسیون ها باعث تشکیل المپیک هستند و المپیک هم با حضور رشتههای متعدد برگزار میشود. علت اینکه فوتبال ما بعد از انقلاب به المپیک نرفته و پیش از انقلاب رفته به خاطر آن است که فدراسیون برای خود و کمیته هم برای خود تصمیم میگیرند. آشپز که دو تا شود هم قطعاً کار درست پیش نمیرود. تمام رشتههای المپیکی میتوانند مستقل شوند و هماهنگ با کمیته ملی المپیک پیش روند. چراکه هیئت اجرایی المپیک از فدراسیونهایی تشکیل میشود که در المپیک حضور دارند.
آزادی یکی از بینظیرترین ورزشگاههای دنیاست
معاون سابق سازمان تربیت بدنی افزود: با افزایش فدراسیونهای المپیکی میتوانیم قدرت دیپلماسی را در ورزش بالا ببریم. بنابراین باید به وزیر ورزش کمک شود تا تعداد فدراسیونهای المپیکی را بیشتر کنیم. مرحوم حسن غفوری فرد زمانی که رئیس کمیته المپیک بود و سمتهای دیگر ورزشی داشت، مشکل نیاز به ورزشگاهها را متوجه شد و شرکت توسعه و تجهیز ورزشگاهها را تأسیس کرد. این شرکت توسعه و تجهیز ورزشگاهها را در شیراز، اهواز، آبادان، تبریز، مشهد، ساری و زاهدان مدنظر قرار داد. در واقع شرکت تجهیز در حال تبدیل شدن به متخصص ورزشگاه سازی بود. ورزشگاه آزادی یکی از بینظیرترین ورزشگاههای دنیاست پس ما میتوانستیم از طریق شرکت توسعه به شرایط قدری دست پیدا کنیم اما به یکباره به خاطر استقلال و پرسپولیس، این شرکت به بخش خصوصی واگذار شد. از آن روز کمر این شرکت شکست چون اعتبارات لازم برای توسعه به این شرکت داده نشد.
ورزشگاهها مستهلک شد تا متوجه وضعیت سخت امروز شدیم
وی خاطرنشان کرد: افول شرکت توسعه و تجهیز با مدیریت مدیرانی همراه شد که در سطح مورد انتظار نبودند. نتیجه آن شد که از توسعه و تجهیز افتادیم و در نگهداری هم به مشکل خوردیم. به مرور ورزشگاهها مستهلک شد تا اینکه امسال متوجه شدیم در چه وضعیت سختی قرار داریم. خدا آقای گوهرخانی را بیامرزد که ورزشگاه یادگار امام تبریز را پایهگذاری کرد، خدا طول عمر به رضا رحیمی پایه گذار ورزشگاه نقش جهان اصفهان دهد، در مشهد و اهواز ورزشگاههای مدرن امام رضا و فولاد آرنا را ساختیم. ورزشگاههایی که بالای 50 هزار نفر گنجایش دارد و نشان از رشد خوب زیرساختهای ورزشی ما میداد. با تضعیف شرکت توسعه خودزنی کردیم و از درون خود را منهدم کردیم.
دنیامالی راه توسعه را بلد است
فائقی تصریح کرد: الان جانب انصاف را در قضاوت نگه داریم، دنیامالی راه توسعه را بلد است. وی در بیرون از ورزش هم موفق بوده، راه توسعه دریایی را میداند و افزایش اسکلهها را شاهد بودیم؛ معاون قالیباف بود تأثیر بسیار زیادی در توسعه خطوط مترو داشت، بیمارستان تخصصی مغز و اعصاب دکتر سمیعی در غرب تهران ساخته شد که در مهندسی مشاور آن نقش داشت، او میتواند از طریق شرکت توسعه و تجهیز بار دیگر اوضاع ورزشگاهها را به سامان کند. به منطقه آزاد انزلی رجوع کنیم آثار مدیریت دنیامالی را در استان گیلان هم موجود است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فائقی: دنیامالی راه توسعه را بلد است/ از وقتی شرکت توسعه و تجهیز خصوصی شد کمرش شکست" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فائقی: دنیامالی راه توسعه را بلد است/ از وقتی شرکت توسعه و تجهیز خصوصی شد کمرش شکست"، کلیک کنید.