مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی درخصوص شیوع بیماری آبله میمون، اظهار کرد: «این آبله نوعی بیماری ویروسی است که اصطلاحا آبله میمون نام دارد. این ویروس در آفریقا بسیار شایع شده و طی مدت یک سال گذشته نوع خفیف این بیماری در مجامع اروپایی نیز شایع شد و خیلی زود پایان یافت.»
محرز گفت: «این بیماری اکنون در کنگو با شدت بسیار بالا و با علائم شدیدتر و مرگ و میر زیاد ظاهر شده، به نحوی که سازمان جهانی بهداشت نسبت به این موضوع هشدار داده است.»
وی ادامه داد: «علائم این بیماری در ابتدا تب، سردرد و بدن درد و در مرحله بعد به صورت ظاهر شدن دانههایی درشتتر از آبله مرغان روی پوست خود را نشان میدهد.»
وی بیان کرد: «این بیماری از راه تنفس و تماس با شخص مبتلا انتقال مییابد، اما شدت انتقال آن همانند ویروس کووید ۱۹ نیست. البته افراد نزدیک به شخص و در درون خانواده میتوانند از راه تنفس به این بیماری مبتلا شوند، در نتیجه مراقبت بسیار لازم است.»
محرز در خصوص راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، گفت: «در حال حاضر واکسن قطعی برای بیماری «آبله میمون» وجود ندارد و این واکسن در مرحله کارآزمایی بالینی و در دست تهیه است؛ در نتیجه توصیه میشود تا حد امکان افراد از ماسک استفاده کنند، به صورت مرتب دستهای خود را بشویند و خود را در یک ارتباط محافظت شده با دیگران قرار دهند تا خدای نکرده به این بیماری مبتلا نشوند.»
منبع: روزنامه تعادل
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آبله میمون باید چه کرد؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آبله میمون باید چه کرد؟"، کلیک کنید.